Járai Máté meg volt győződve arról, hogy homoszexuális - ifaktor
Járai Máté fekete bőrdzsekiben ül és mosolyog

Szerepelni az ’Összezárva Hajdú Péterrel’ című sorozatban sosem egy egyszerű feladat, azonban Járai Máté teljes őszinteséggel beszélt egész életéről.


Mióta Járai Mátéék kijelentették, hogy nyitott házasságban élnek feleségével Kírával, azóta szemmel láthatólag felkapta őket a média. A különböző megnyilvánulások, posztok és egyéb interjúk következtében, most Mátét Hajdú Péter is meginvitálta magához, hogy beszélgessenek egy jót arról, milyen ember is valójában a színész és milyen titkai vannak, akár a régmúltból.

Máté nem csak, hogy kendőzetlen őszinteséggel beszélt a múltjáról, jelenéről és arról, hogy hogyan éli meg házasságát, de arról is szót ejtett, hogy az első szexuális élményét, azaz a szüzességét egy férfival veszítette el.

16 éves korában Máté azt hitte, hogy homoszexuális, ezért odaállt a szülei elé és coming outolt. Úgy érezte, hogy az akkori érzései és tettei alapján, ebbe a „csoportba” kategorizálhatja magát.

"Én 16 éves koromban odaálltam a szüleim elé, és azt mondtam, hogy szerintem az a helyzet, hogy én valszeg meleg vagyok."

mondta Máté az interjúban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!