Szerelmi viszonyba bonyolódott Jared Leto és Anne Hathaway - ifaktor
Jared Leto és Anne Hathaway egymás kezét fogva, napszemüvegben sétálnak

Ezt neked is látnod kell! A WeCrashed című sorozatban Jared Leto és Anne Hathaway tökéletes szinkronba kerültek.


Jared Leto és Anne Hathaway, mindketten elmondhatják magukról mostanra, hogy Oscar-díjas színészek. A hozzájuk méltó kvalitások pedig híven tükrözik legújabb projektjüket, ami a WeCrashed címet kapta. A sorozatnak most először kukkanthatunk bele az előzetesébe.

Leto a filmben egy izraeli üzletembert alakít Adam Neumann személyében, aki egy ingatlan bérbeadó céget járatott csúcsra. A WeWork nevű vállalat, 47 milliárd dolláros értékével végig a csúcson volt, aztán egy drámai bukást követően, minden összeomlani látszik.

Hathaway az üzletember feleségét, Rebekah-t alakítja. Az asszony segített a férfinak, hogy megvalósítsa álmait és sikerre vigye milliárdos üzleteit. A páros ennek megfelelően, élik a fényűző életet. Luxus kocsikkal utaznak, bulikba járnak és egyéb rendezvények tömkelegén jelennek meg. Ahogy a cég pedig a bukáshoz közeledik, a küzdelmeiket és szenvedéseiket is remekül adja vissza a sorozat.

„Meg kell nekik mutatnod. Egy szupernova vagy!”

mondja Rebekah Adamnek.

„Félsz, hogy téged is túlragyog. Mert azt csinálja.”

ezt pedig már a nő egyik barátnője mondja.

A 8 részes dráma, hamarosan elérhető lesz Magyarországon is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!