Így püfölt szét Jason Derulo két férfit, akik beszóltak neki - ifaktor
Jason Derulo

Jason Derulo úgy gondolta, hogy kijár egy-két pofon annak, aki szórakozik vele és más előadó nevén szólítja.


A világhírű énekes Jason Derulonál teljes mértékben elszakadt a cérna, amikor Las Vegasban két férfi, direkt-nem direkt, összetévesztette egy másik előadóval, Usherrel. Erre pedig a válaszreakció egy hatalmas pofoncsata lett.

A rendőrség elmondása szerint azért hívták oda őket a helyszínre, mert Derulo összetűzésbe, verekedésbe keveredett két férfival. A TMZ-nek adott interjúban egy szemtanú elmondta, hogy két férfit látott, akik kiszúrták az énekest a mozgólépcsőn. Majd az egyik férfi odakiáltott neki:

„Hé Usher! B*zd meg, te k*rva!”

Ez pedig azonnali cselekedet kívánt, Derulo pedig megverte a férfit.

Itt azonban még nem ért véget a történet, ugyanis másodpercekkel később a másik férfit is arcon vágta. A biztonságiak azonnal cselekedtek, de Derulo biztonsági embere is kiosztott néhány pofont a férfiaknak a beszólást követően.

A két férfi az esetet követően azt nyilatkozta, hogy nem szeretne semmilyen feljelentést tenni, így arra lehet következtetni, hogy a beszólás minden bizonnyal szándékos volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!