Jennier Lopezt „Ben” feliratú gyémánt nyakláncban látták - ifaktor

Miután kiélvezték egymás fedetlen testét a privát jacht túrán, együtt vacsoráztak Franciaországban.


A média minden zeg-zugából Jennifer Lopez és Ben Affleck szól. Szinte mindenki egytől egyig kíváncsi, hogyan alakul a két fél között az újbóli szerelem, ami 20 év után újra fellángolt.

Mint arról már korábban beszámoltunk, J.Lo, Ben Affleckkel ünnepelte 52. születésnapját St. Tropez környékén. Miután a privát jachtjukon minden nyaralási vágyukat kielégítették, egy jó kis vacsorával zárták a napot. Természetesen ezt már mindet a nagyközönség előtt.

Ezt követően, J.Lo-t Monaco utcáin látták sétálni egy barátjával és egy brutális kinézetű gyémánt nyakláncot viselt, amibe bele volt gravírozva, hogy: „Ben".

Az énekesnő és a színész 2002-2004-ig alkottak egy párt, most pedig közel 20 év elteltével újra együtt vannak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!