Jennifer Aniston elárulta, miért nem barátkozik oltatlanokkal - ifaktor
Jennifer Aniston fekete maszkban

Egy Instagram-sztoriban tett pontot Aniston a döntésének végére, miszerint nem lóg együtt olyannal, aki nincs beoltva.


Sajna nem lehetnek „Jóbarátok" Anitonnal azok, akik nem kapták még meg a koronavírus elleni védőoltásukat. Bárki aki esetleg jóban van a színésznővel ezt vegye figyelembe.

Az Instagram-sztorija egy olyan komment áradatot követően született meg, ahol többen is felkérdezték a színésznőt, miért barikádozza el magát a legtöbb embertől? Ezért a színésznő kiragadott egy kommentet és megválaszolta döntésének indokát.

A rajongója a következő kérdést intézte:

„Ha be van oltva és védve van, akkor miért félti magát az oltatlanoktól?"

Erre jött Aniston válasza:

„Azért, mert ha be vagy oltva, attól ugyanúgy tovább adhatod nekem. Lehet, hogy beteg leszek, viszont nem fogok kórházba kerülni, vagy meghalni. DE ÉN IS ÁTADHATOM olyannak, aki nincs beoltva, mert az egészségügyi állapotánál fogva veszélyeztetett, ezzel pedig kockára tenném az életüket. EZÉRT AGGÓDOM. Most sokkal több mindenről kell gondoskodnunk, mint csak a saját egészségünk."

Aniston továbbá arról is beszélt egy interjúban, hogy több embert is elveszített maga körül, akik megtagadták a vakcinát, vagy nem hittek a tényeknek. Szerinte ez nagyon nem jó irány és ő teljes mellszélességgel támogatja a tudományt és az oltást is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!