Jennifer Aniston ezért nem lesz ott az Emmy díjátadón - ifaktor

Hiába jelölték a „Jóbarátok" új részeit az Emmyre, egy interjúban elmondta Jennifer Aniston, hogy miért nem lesz ott személyesen.


Jennifer Aniston interjút adott Jimmy Kimmelnek, ahol többek között azt is elmondta, hogy nem fog részt venni a 2021-es Emmy díjátadón. Amikor a miértjéről kérdezte Kimmel a színésznőt azzal indokolta, hogy félti az egészségét és a pandémia további fennállása miatt döntött így.

Az új HBO Maxon elérhető „Jóbarátok" részeket, vele együtt Aniston is ugyanakkor jelölték az Emmy-díjra, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmerrel együtt.

„Nem fogok menni."
„Az is, hogy itt vagyok egy nagy lépés már számomra, szóval mindent csak szépen apránként."

Amennyiben a „Jóbarátok" nyer, úgy a sorozat rendezője Ben Winston képviseli majd Anistont.

Aniston azt is elmondta, hogy azóta mióta ez a vírushelyzet ilyen súlyos lett, rengeteg időt tölt otthon és rendkívül ügyel minden biztonsági előírásra az sorozatának, a „The Morning Show" forgatásának második évada alatt is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!