Jennifer Aniston: „Fogalmatok sincs mi történik velem.” - ifaktor
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston már próbál nem törődni a pletykákkal és az újságokkal, azonban mégis meghatározták életének egy szakaszát.


Akárcsak jónéhány nő, akinek sosem volt gyermeke, Jennifer Aniston is közbeszéd tárgya volt az elmúlt években. Folyamatos találgatások és pletykák találták meg arról, hogy miért nincs gyermeke és ennek vajon milyen oka lehet?

Az 52 éves színésznő egy interjúban elmondta, hogy ugyan korábban meghatározták őt és gondolkodását a pletykák és újságcikkek, azonban mostanra a dolgok lelassultak körülötte és nem is törődik már ezekkel semennyire.

„Ezeket nagyon személyesnek vettem akkor. Az egész terhesség mizéria és a ’Óó a karrierjét választja a családalapítás helyett.’ katasztrófa volt. Vagyis emberek, fogalmatok sincs, hogy mi történik velem emberileg és egészségügyileg.” Miért nem lehet gyerekem? Nem tudnak semmit és ez akkoriban rendkívül bántó és undok volt.”

mondta Aniston.

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy jó ideje nem követi a híreket és a róla szóló cikkeket és mostanra csak nevetni tud azon, amit az emberek összehordanak róla és erről a témáról.

„Még mindig ikreim lesznek?” Egy csoda anya leszek 52 évesen?”

Elmondta Aniston, hogy Dolly Partonnak se voltak gyermekei még sem húzta rá senki a vizes lepedőt, hogy miért nincsenek?

Ez a saját dolga, amiről senki más nem dönthet, egyedül ő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!