Jennifer Aniston jelentkezett, készen áll egy párkapcsolatra - ifaktor
Jennifer Aniston egy tükör előtt hasal és puszit ad a tükörnek

Sokáig senkit nem akart közel engedni magához Jennifer Aniston, azonban most elmondta, hogy igenis készen áll, hogy valaki új lépjen az életbe szerelmi fronton.


Jennifer Aniston igenis szerelemre éhes. Hosszú idő telt el azóta, hogy megfogadta egy darabig nem kell neki senki, miután második válásán keresztül ment. Aniston kétszer ment férjhez, egyszer Brad Pitthez, amiről korábbi cikkünkben már írtunk (Ide kattintva tudjátok elolvasni), másodjára pedig Justin Therouxhoz.

A SiriusXM „Lunch with Bruce" podcastjében elmondta, hogy jelenleg nem randizik senkivel, viszont most már készen áll arra, hogy valaki különlegessel találkozzon.

Az 52 éves színésznő életét a koronavírus járványhelyzet rendesen megviselte, ugyanis ő sokkal jobban figyel az egészségügyi protokollok betartására mint sokan, így nem is nagyon járt el az elmúlt időszakban közösségekbe, vagy olyan eseményekre, ahol ismerkedhetett volna.

„Egyelőre semmi komoly nincs a láthatáron. De ehhez úgy gondolom idő kell. Úgy érzem készen állok arra, hogy megosszam az életemet valakivel."

Az elmúlt időszakban az internet arról is hangos volt, hogy a volt „Jóbarátok" sztárokat összeboronálták. Név szerint David Schwimmerről van szó, akivel beismerték, hogy a kezdetekkor nagyon is bejöttek egymásnak és az első csókban a kamerák előtt minden benne volt, ugyanakkor mostanra tisztázták, hogy ily módon nincs közük egymáshoz. Erről a témáról írt cikket pedig IDE KATTINTVA érhetitek el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!