Elég kínosra sikerült Jennifer Garner első csókja - ifaktor
Jennifer Garner fekete ruhában mosolyog egy filmbemutatón

Jennifer Garner jelenleg 49 éves, mégis rendkívül sokáig várt az első csókra, ami meglehetősen kínosra sikeredett, beleértve a srác szándékait.


Az első csók lehet varázslatos, vagy rettentően kínos. Jennifer Garner inkább az utóbbit tapasztalhatta meg, mikor először arra adta a fejét, hogy máshogy közeledik egy fiúhoz, mint addig bármikor. A közelgő film, az „Adam Project” sztárja elárulta, hogy nem mindennapi csókcsatában volt része.

„A srácot Matt Crittendennek hívták. Az első alkalommal máris többet akart mint csók, én pedig ellöktem őt próbálkozás közben.”
„A következő napok szakított is velem, mondván, hogy ’túl prűd’ vagyok. Ezt a prűdséget pedig büszkén viselem azóta is.”

Jennifer Garner már 18 éves volt, amikor életében először csókolózott. Ennek tudatában, pedig a fiú igazán várhatott volna még egy kicsit.

Azóta a színésznő kétszer is férjhez ment. Az első férje Scott Foley volt, a második, akitől pedig 3 gyermeke is született, Ben Affleck. Violet most 16, Seraphina 13 és Samuel 9 évesek.

„50 éves leszek két hónapon belül. Nagyon izgatott vagyok! Pont ma reggel kicsit komolyabban átgondoltam a dolgokat és néhány tervet is készítettem. Mindig késve tervezek.”

Garner nagyon boldog most és kíváncsiak vagyunk, hogyan ünnepli majd meg az 50. születésnapját, mely már itt van a nyakán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!