Egy megcsalás után, Jennifer Lopez Owen Wilson felesége lesz - ifaktor
Owen Wilson és Jennifer Lopez

Owen Wilson szingli apukaként tartja az ajtót Jennifer Lopeznek, akit cserben hagytak és benne megtalálja a vigaszt.


Jennifer Lopez kimondta a nagybetűs „IGEN"-t, csak most nem egy pletykáról, vagy a „Bennifer 2.0" legújabb évadáról beszélünk.

Ehelyett az énekes-színésznő úgy döntött, hogy Owen Wilson felesége lesz a következő rom-com filmben, a „Marry Me"-ben. Most egy interjúban beszéltek arról, milyen érzések is voltak bennük.

Jennifer Lopez Owen Wilson együtt

www.today.com

A filmben J.Lo egy Kat Valdez nevű lányt alakít, aki a tervek szerint hozzá fog menni partneréhez Bastianhoz (Maluma) egy élő koncert kellős közepén. Pillanatokkal azelőtt, hogy kilépne a közönség elé, Kat megtudja, hogy Bastian megcsalta az asszisztensével. Ilyenkor pedig mi a legokosabb döntés, amit könnyek hiányában meghozhat az ember? Hozzámenni az első férfihoz, akit a fények kiszúrnak a koncerten, miközben a „Marry Me"-t énekli.

Sokak számára ez egy abszurd dolog lehet, de pont ettől lesz gyönyörű, ahogy egymásra talál Charlie (Wilson) és Kat. Ez a rom-com nem hagyja elúszni a dolgokat és még azelőtt happy enddel végződik, hogy a házasság, amelyről tudták, hogy nem fog örökké tartani, kisiklana.

A „Marry Me" ebben az évben kellett volna, hogy megjelenjen, de sok filmhez hasonlóan, a pandémia keresztbe tett ennek is. Az új dátumot nem is tűzhették volna szebb napra. Ez 2022 február 14, Valentin-nap lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!