Jennifer Lopez megható szavakkal búcsúzott barátjától - ifaktor
Jennifer Lopez és Ray Liotta egy közös képen

Jennifer Lopez és Ray Liotta rendkívül közel álltak egymáshoz. Nagyon szerették és tisztelték egymást úgy emberileg, mind szakmailag.


Jennifer Lopezt lesúlytotta a hír, mikor megtudta, hogy barátja, kollégája, Ray Liotta, a Nagymenők sztárja, tragikus hirtelenséggel életét vesztette.

Liotta noha korán már babérokra akart törni, az igazi áttörést a Nagymenők című gengszter témájú film hozta meg neki. Amikor pedig már befutott, több világhírű színésszel is volt lehetősége együtt dolgozni, köztük olyanokkal, mint J.Lo.

Amikor Lopez meghallotta, hogy elhunyt a 67 éves színész barátja, nehezen találta a szavakat. Úgy gondolta a legjobb az lesz, ha a közösségi oldalán írja le, mit is érez most.

"Ray volt a társam a a Piszkos zsarukban... az első dolog, ami eszembe jut, hogy milyen kedves volt a gyerekeimmel. Ray volt a megtestesítője a kemény fickónak, aki belülről nagyon is puha volt... Azt hiszem, ez tette őt olyan lenyűgöző színésszé. Az eredeti Nagymenő. A forgatás három éve alatt volt néhány intenzív pillanatunk! Amikor először hallottam, hogy elvállalta a munkát a Piszkos zsarukban, nagyon megörültem, és amikor először léptünk be a forgatásra, hogy az első közös jelenetünket forgassuk, már akkor szikrázott a levegő, kölcsönös tisztelet volt közöttünk, és mindketten tudtuk, hogy ez jó lesz."
lveztük a közös jeleneteinket, szerencsésnek éreztem magam, hogy vele dolgozhattam és tanulhattam tőle. Mint minden művész, ő is bonyolult, őszinte és nagyon érzelmes volt. Mint egy nyers ideg, annyira elérhető és annyira érinthető volt a színészi játékában. Mindig szeretettel fogok emlékezni az együtt töltött időnkre. Ma egy nagyszerű embert veszítettünk el... NYUGODJ BÉKÉBEN RAY... olyan szomorú, hogy elvesztettünk, ami túl korainak tűnik... Mindig emlékezni fogok rád. Sok szeretetet és erőt küldök a lányodnak, Karsennek, a családodnak és minden szerettednek"

- írta ki magából Lopez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!