Íme a film a világ egyik legdögösebb nőjéről, J.Lo-ról - ifaktor
Jennifer Lopez telefonnal fényképezi magát

J.Lo-t az a megtiszteltetés érhette, hogy felléphetett a 2020-as Super Bowl döntőjének félidejében, ami a világ egyik legnagyobb showja. Ebbe nyerhetünk bepillantást a Netflixnek köszönhetően.


A Netflix új dokumentumfilmjének, a „Halftime”-nak előzetese szerdán jelent meg, amely Jennifer Lopez életének kulisszái mögé pillant be, miközben a 2020-as Super Bowl félidei show-jára készül fellépni, és ez egy olyan betekintés, amelyet általában nem láthat az ember, főleg nem J.Lo-ról.

„A „Halftime” meghitt bepillantást enged a függöny mögé, felfedve azt a finomságot és eltökéltséget, amely Jennifer Lopezt igazán egyedivé és ikonikussá teszi” – írja le a filmet a Netflix.

"A dokumentumfilm középpontjában Lopez áll, amint teljes lélekkel megéli karrierjének második felét, és továbbra is inspirál kitartásával, kreatív ragyogásával és kulturális hozzájárulásával a Super Bowl-on."

Ugyanakkor árnyoldala is van annak, hogy valaki ilyen híres közszereplő. Lopez elismeri, hogy "a nyilvánosság előtt élt, és nagyon sok mindent elhitt, amit mondtak neki az emberek". Ezt a kijelentést néhány durvább megjegyzés követ, amelyeket az évek során kellett megfogalmaznia, beleértve a karrierjével és az énekképességével kapcsolatos kérdéseket.

A film június 14-től látható a Netflixen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!