Ben Affleck és Jennifer Lopez elképesztő házba költöznek? - ifaktor
Jennifer Lopez napszemüvegben

Több költöztető autó is útnak indult, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez holmijait erre az új helyre vigyék.


Jennifer Lopez autója egy eddig ismeretlen, Beverly Hillsben található háznál tűnt fel. Őt pedig négy költöztető gépjármű is kísérte, amik egyenesen ebbe a luxusingatlanba igyekeztek. Ben Affleck és J.Lo már hónapok óta keresgélik a tökéletes házat, amibe végleg összeköltözhetnek.

Az ingatlan elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik és minden van benne, amire egy sztárpárnak szüksége lehet. Moziterem, háló-és fürdőszobák, elképesztő kilátás, medence, konditerem és még sorolhatnánk. A ház tulajdonosa Mariah Carey ex vőlegénye, előtte pedig Danny DeVito és Rhea Perlman laktak itt.

A házat még ki sem tették eladásra, de a listaára nagyjából 60 millió dollár (22 milliárd forint). Mivel a közös házukra szánt büdzsé nagyjából 30-35 milliárd forintnak megfelelő dollár, ezért egy rendkívül jó vételnek ígérkezhet, noha még nem csaptak a felek egymás tenyerébe.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!