Jessica Simpson brutális fotót posztolt alkoholista énjéről - ifaktor
Jessica Simpson mosolyog egy üveg kólával a kezében

Szinte felismerhetetlen Jessica Simpson azon a fotón, ami 4 évvel ezelőtt készült róla, miután eldöntötte, hogy leszokik az alkoholról.


Jessica Simpson megnyílt az internet világa előtt és egy posztban megmutatta 4 évvel ezelőtti arcát, amire szinte senki nem ismert rá.

A 41 éves színésznő 2017-ből egy elképesztő képet töltött fel Instagramra, amin egy sötét szobában ül és csak ő van reflektorfényben. Ez a pillanat a rehab előtt készült, de fejben már Simpson eldöntötte, hogy le fog szokni.

„Ez a személy, a felismerhetetlen énem 2017. november 1-ről. Rengeteg felfedezést tettem saját magamban, ami új kapukat nyitott meg. Ebben a pillanatban tudtam, hogy meg fogom engedni magamnak, hogy újra teljes fényemben tündököljek és győzelmet arassak a belső harcaimban az önértékelésem felett.
Ahhoz, hogy ezt lehetővé tegyem, abba kellett hagynom az alkohol fogyasztását, mert a fejemben és a szívemben zajló körkörös folyamat őszintén szólva kimerített. Érezni akartam a fájdalmat, hogy aztán mint egy becsületi érdem-kitüntetés viselhessem magamon. Úgy akartam élni mint egy vezető és megtörni a körkörös folyamatot, hogy fejlődhessek. Soha nem sajnálattal, vagy bűntudattal nézek vissza azokra a döntésekre, amiket hoztam és azokra amiket hozni fogok, míg itt vagyok ebben a gyönyörű világban.
Nem hiszem el, hogy ez már 4 éve történt. Olyan, mintha csak 2 éve lett volna. Azt gondolom, hogy ez egy jó dolog. Rengeteg alkoholistát és alkohol problémával küzdő embert bélyegeznek meg. Az igazi munka az volt, hogy elfogadjam a kudarcot, a fájdalmat, megtörtséget és a saját magam szabotálását. Nem az ivás volt a probléma. Én voltam. Nem szerettem saját magamat. Nem tiszteltem a saját erőmet. Ma, viszont már tisztelem. Megbarátkoztam a démonjaimmal és elfogadtam az életem ezen szomorú szakaszát. Most már teljesen őszintén képes vagyok a saját erőm birtokában lenni. Szabad vagyok."

írta Jessica Simpson.

Szemmel láthatólag tényleg rendbe jött a színésznő élete és azóta is rengeteg embernek adott erőt és energiát, hogy megváltoztassa az életét és felülkerekedjen a szorongató problémákon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!