J.Lo 52 éves lett, Ben Affleck pedig szó szerint lekezelte - ifaktor

A születésnapot és az újra egymásra találást illik megünnepelni.


Ben Affleck szemmel láthatólag élvezi a privát yacht túrájukat egy olyan brutálisan gyönyörű nő társaságában, akinek még van hátra bőven. Jennifer Lopez most lett 52 éves, ezt pedig a régi-új pár, együtt ünnepelte egy luxus hajó fedélzetén.

Afflecket és J.Lo-t St. Tropez körül látták kihajózni, majd nap közben az énekesnőtől kaptunk egy tweetet is, ahol a szülinapjára emlékezik meg, képekben. Ezen pedig már Ben Affleck is látható.

Így pedig véget vetettek minden pletykának és az eddigi lopott időtöltést felválthatja a publikus megjelenés. A paparazzi képek és egyéb okoskodások most már mit sem érnek, hiszen a színész Affleck és az J.Lo újra egy párt alkotnak.

Ezen a képen pedig teljesen egyértelmű, hogy 20 év után is, mennyire élvezik egymás társaságát.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!