Joaquin Phoenix a C’mon C’mon filmjével ismét Oscar esélyes - ifaktor
Joaquin Phoenix fekete fehér képen szakállal néz előre és egy üveg golyót tart a kezében

Ez a film egy nem mindennapi, fekete-fehér képanyaggal készült, amiben Joaquin Phoenix unokaöccsével fűzi szorosa kapcsolatát.


Szinte a tudatunk minden apró zugába beleégett, amit Joaquin Phoenix a legújabb Joker filmben alakított. Ezen alkotás után ez az első projektje a színésznek, amiről most egy előzetest is bedobtak. Ezt a filmet Mike Mills rendezte és szemmel láthatólag a Joker alakítást követően, ez is nagyot fog szólni. Legalábbis ami a színészi alakítást illeti

Ez a film egy családi összetalálkozásról szól, amit a rendező fekete-fehérben álmodott meg. Phoenix egy nagybácsit alakít, aki hosszú idő után újra találkozik lánytestvérével és annak kisfiával, aki köré a történet épül. A testvér elfoglaltság miatt lepasszolja egy kis időre fiát a színész karakteréhez, akik között különleges kapcsolat jön létre, mialatt az élete történetét képekbe önti Phoenix.

A C'mon C'mon című filmet egyelőre nem tudni, mikor adják majd a mozikban, azonban többen rebesgetik, hogy ez az esemény már novemberben is bekövetkezhet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!