Joe Biden amerikai elnök, kidobta kutyáját a Fehér Házból - ifaktor
Joe Biden és kutyái
Többször is próbálkoztak szakemberek a kutyával, de végül el kellett távolítani őt a Fehér Ház és Joe Biden közeléből.


Joe Biden eddigi kutyáját, a Major névre hallgató német juhászt veszélyessége miatt kitették a Fehér Házból, ahol az amerikai elnök mindennapjait tengeti. A döntést azt követően hozták meg, hogy a kutya többször megharapott embereket és mivel egyik kutyakiképző sem tudta megregulázni, így mennie kellett.

Major az egyik alkalommal, a család másik kutyájával Champpel, együtt megharapott egy embert, aminek következtében azonnal visszaküldték őket a menhelyre, ahonnan jöttek. Champ közben elpusztult, de Major később visszatért Bidenék közelébe, azonban néhány napra rá, újra harapott. Ekkor fogadtak fel különböző kutyakiképzőket és kutya specialistákat akik megpróbálták rendbe tenni Majort, mindhiába.

Azonban az elnök és felesége nem tétlenkedett túl sokáig és máris megvan Major utódja. A szintén német juhász kutyafajta, a Commander (Parancsnok) nevet kapta, aki karácsonyi ajándékként érkezett az elnökhöz. Ehhez a hírhez pedig a Jill Biden a First Lady hozzátette, hogy nemsokára egy macska is érkezik a családhoz.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!