Joey Chestnut: Így egyél meg 7,5 kg rákot 8 perc alatt - ifaktor
joey chestnut pulykacombot eszik

Videón, ahogy Joey Chestunt, a világbajnok gyorsevő, rekord idő alatt pusztít el 7,5 kg koktélrákot.


Aki hallott már Joey Chestuntról, akkor az tudja, hogy a gyorsevésben párja nincsen. Világrekorder hot-dog és hamburger evésben is, valamint YouTube-csatornáján előszeretettel teljesít, az éttermek által teljesíthetetlennek vélt ajánlatokat. Most azonban egy új területre tévedett, de úgy néz ki, ebben sem talált ellenfélre.

A 38 éves Chestunt a 8. World Famous St. Elmo koktélrákevő bajnokságon járt Indianapolisban, ahol temérdek mennyiségű rajongó és néző előtt kellett elpusztítania a lehető legtöbb rákot 8 perc alatt. Ami pedig ott történt, beleégett mindenki fejébe egy életre!

Miután elindult a verseny, a több mint 40 különböző evőverseny rekorder elől, másodpercek alatt kellett elvenni az első tálat. Nyilatkozta a verseny bemondója. A győztes eredmény végül 7,5 kiló megevett rák lett, amivel senki nem tudott labdába rúgni. A második helyezett több, mint 1 kilóval maradt le Chestunttól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!