John Legend mindenhova magával viszi kisbabájuk hamvait - ifaktor
Chrissy Teigen és John Legend
John Legend feleségénél, Chrissy Teigennél komplikációk merültek fel harmadik gyermeke születésénél. Sajnos a kicsit nem tudták megmenteni. Azóta a család mindenhova magukkal viszi a kisbaba hamvait, továbbá nevén is nevezik őt.


John Legend és felesége, Chrissy Teigen nem olyan régen szörnyű tragédiát éltek át. Harmadik gyermekük halva jött a világra. Akkor a pár úgy tűnt, egymást támogatva sikeresen tovább léptek a tragédián, azonban most olyan dologra derült fény, ami ezt megcáfolja. Bárhova is utaznak gyermekeikkel, kisbabájuk hamvait mindenhová magukkal viszik. Nemcsak a szülők, de két gyermekük is nagyon ragaszkodik az urnához.

Chrissy a vetélés alkalmával őszintén elmondta a történteket két gyermekének, Lunanak és Milesnak. John és Chrissy úgy gondolják nemcsak önmaguknak, de gyermekeiknek is az segített feldolgozni a történeteket, hogy mindig maguk mellett tartják az hamvakat tartó urnát. Tovább az, hogy az urnát Jacknek hívják, mivel ez lesz volna harmadik gyermekük neve.

"Sokat beszélünk róla. Megnyugtató a családunk számára, hogy mindig ott van velünk Jack. Ha vakációzni vagy bárhová megyünk, a gyerekek mindig mondják, hogy 'Jacket nehogy elfelejtsétek', úgyhogy mindig hoznom kell őt is. Aztán miközben utazunk, azt mondják, hogy biztos szomjas lehet. Ez őrülten hangozhat, de ilyenkor odatesznek a kis urnája mellé egy pohár vizet. Nagyon szeretik, hogy ők is részesei lehetnek ennek"

-nyilatkozott Chrissy a hírrel kapcsolatban a Scary Mommy nevű oldalnak.

Ne hagyd ki!