Mérhetetlen felháborodást fog kiváltani az új John Wick megjelenése - ifaktor
Keanu Reeves

Keanu Reeves projektjei közül a legújabb John Wick fogja a legnagyobb port kavarni a rajongók körében.


A John Wick 4 megjelenését harmadjára is elcsúsztatták. Eredetileg úgy szerették volna, hogy az új Mátrix: Feltámadás című filmmel egyidejűleg jelenjen meg a legújabb installáció, azonban erre minden bizonnyal várni kell. Ráadásul nem is keveset.

A Lionsgate bejelentette, hogy az eredetileg már kétszer elcsúsztatott, így a tervek szerint 2022-ben megjelenő John Wick 4-re, most 2023 tavaszáig várni kell. A bejelentést azt követően érkezett, hogy a csapat végzett a film forgatásával, aminek apropójából Keanu Reeves a kaszkadőreinek egyenként egy Rolex Submariner karórát ajándékozott. Az, hogy pontosan miért is tolták el újabban a megjelenést, azt nem tudni, mindenesetre az ekkora késés, már a rajongókat is fel fogja bosszantani.

A John Wicken kívül pedig a csapat rendkívül nagy erőkkel dolgozik a film előtörténeti sztoriján a „The Continental” című filmen, ahol Mel Gibson játssza majd a főszerepet, valamint a spinoffján, ami Ana de Armassal érkezik és a „Ballerina” címet kapja.

A John Wick 4 várhatóan 2023. március 24-én érkezik a mozikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!