Johnny Depp autogramokat osztogatott Angliában - ifaktor
Johnny Depp ökölbe szorított kezét a magasba tartja

Johnny Depp hivatalosan is pert nyert Amber Heard ellen. A színész az ítélet hirdetésre nem ment el, helyette a rajongóival volt Angliában.


Johnny Depp az egyik legnépszerűbb ember Angliában. A színész világhírű pere lezárult, amiben ex felesége ellen diadalmaskodott. Ebből pedig az utóbbi hétben Depp teljesen kimaradt, hiszen a hét elején Angliába utazott, hogy Jeff Beck oldalán koncertezhessen. Ezen lépése miatt a színész kihagyta az ítélethirdetést is, ahol hivatalosan is neki adtak igazat a bántalmazási ügyében.

Depp a koncertek között pedig rendkívül sok figyelmet szentel a rajongóinak. Legutóbbi állomásán New Castle-ben még autogramokat is osztogatott a tömegben. Szemmel láthatólag fülig ért a szája, hiszen egy hosszú és stresszes időszakon van túl.

A színész azt mondta, hogy a bíróság visszaadta az életét és ezért örökké hálás lesz nekik. Az igazság győzött és a hivatalos nyilatkozatában kitért arra is, hogy merjen beszélni az, aki hasonló szituációban találja magát, hiszen az igazság mindig győz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!