Johnny Depp csak csóválta a fejét a tárgyaláson - ifaktor
Johnny Depp.
Tegnap megkezdődött Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, amely várhatóan több hétig tart.


Az egykori szerelmesek 2015-ben házasodtak össze, majd két évvel később már el is váltak. Ezután Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt, majd távoltartási végzést is benyújtott ellene. A Karib-tenger kalózai sztárja mindent tagadott, sőt beperelte a brit Depp éppen ezért rágalmazás vádjával beperelte exét, amelynek tárgyalása tegnap vette kezdetét Virginia államban. A tét 50 millió dollár.lapot, amiért feleségverőnek nevezte. A pert elbukta, majd szépen lassan Hollywood is kilökte, így elvesztette a Legendás állatokban vállalt szerepét is.

Depp éppen ezért rágalmazás vádjával beperelte exét, amelynek tárgyalása tegnap vette kezdetét Virginia államban. A tét 50 millió dollár.

„Palackokkal és üvegekkel dobálta őt. Végigrángatta a padlón, a törött üvegeken keresztül. Megütötte és megrúgta őt. Azt mondta neki, hogy meg akarja ölni, és nagyon utálja őt”

– mondta Heard ügyvédje, majd hozzátette, hogy a színész egy üvegpalackkal hatolt bele Amber Heardbe. Deppet szerinte a drog és az alkohol vezérelte és rendszeresen dühkitörései voltak.

Miközben a színész az ügyvéd szavait hallgatta, folyamatosan csak rázta a fejét. Később a szóvivője egy közleményben tagadta a tárgyaláson elhangzottakat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!