Johnny Depp és családja lakik a 65 éve elhunyt Lugosi Béla házában - ifaktor
Lugosi Béla Drakulának öltözve

Ha Lugosi Béla nevét kimondjuk, akkor kivétel nélkül mindenkinek Drakula jut eszébe, hiszen ő volt a legendás karakter legelső megtestesítője. Egykori házában ma már Hollywood egyik legnagyobb sztárja lakik, Johnny Depp.


Lugosi Béla kapott legelőször csillagot a hollywoodi Walk of Fame-n. A híres magyar színész 65 éve szívrohamban halt meg.

A színésznek hosszú utat kellett megtennie, mire a Drakula nevű filmben világhírnévre tett szert, egy életre beírva magát ezzel a mozitörténelembe. Az Egyesült Államokba való érkezése után állampolgárságot is tudott szerezni.

Amikor 1931-ben megkapta a Drakula főszerepét, ez meg is hozta számára a sikert, de egyúttal egy skatulyába is zárta, mert ez után csak horrorfilmekben szerepelt. Az ötvenes években megpróbált ugyan ebből kitörni és két vígjátékban is szerepet kapott, de ezek csúnyán megbuktak.

Ennek ellenére élete végéig hollywoodi sztárként élt. 1956 augusztus 16-án halt meg.

Egykori hatalmas villájában bizony ma már nem kisebb sztár él, mint maga Johnny Depp és családja! Az Ingatlanok.hu oldal információiból megtudhatjuk, hogy Depp a házat 2,3 millió dollárért vásárolta meg 1995-ben. A telek 11 ezer négyzetméteres, míg az 1922-ben épült kastélyszerű ház hasznos területe közel 700 négyzetméter.

A villáról és annak belső kinézetéről is több fotót ide kattintva találtok.

Johnny Depp egyik interjújában meg is jegyezte, hogy a házba első látásra beleszeretett. Lenyűgözték a villa építészeti megoldásai. Említése szerint olyan érzése van a hellyel kapcsolatban, mintha egy ódon kastély tulajdonosa lenne Hollywood közepén.

El kell ismerni, méltó tulajdonosra lelt Lugosi Béla egykori otthona.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!