Visszatérhet a Karib-tenger Kalózaiba Johnny Depp? - ifaktor
Johnny Depp a Karib-tenger kalózaiban

Johnny Depp nem szeretne visszatérni Jack Sparrow kapitányként, de egy mostani interjúban a rendező elszólhatta magát.


Egy mostani interjúban, melyet Jerry Bruckheimer, a Karib-tenger Kalózai rendezője, a The Times-nak elmondta, nincs kizárva, hogy Johnny Depp újra Jack Sparrow bőrébe bújhasson.

Mielőtt erről azonban szó lenne, most a színész számára egy hatalmas megpróbáltatás van hátra, hiszen folyamatosan zajlanak a tárgyalások exével arról, ki fizet majd kinek, és melyik felmutatott bizonyíték az erősebb a másik féllel szemben. Ezen per és ügy előélete pedig azt eredményezte, hogy Deppet kirakta a Disney a soron következő, Karib-tenger Kalózai 6 filmből.

Depp ezek után elmondta, hogy habár szerette volna méltó módon elbúcsúztatni a karaktert, ez után nem igazán áll szándékába visszatérni.

„Van módja, hogy befejezzünk egy olyan franchiset, mint ez. Azt terveztem, hogy folytatom ameddig el nem jön az idő, hogy kiszálljak.”

tette hozzá csalódottan Depp, miután megtudta, hogy kirakták.

A rendező elárulta, hogy javában zajlik az egyeztetés a következő film és szereposztásával kapcsolatosan. Robbie Margothoz is hamarosan elér a megkeresés, de amikor Johnny szerepéről kérdezték, nem adott egyértelmű választ. Azt mondta, hogy egyelőre nincs benne a forgatókönyvben, de ez nem azt jelenti, hogy nem is lehet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!