Jokernek öltözve szurkált embereket egy japán férfi (+18) - ifaktor
Joker

Poszt-halloween-i gyilkosság rázta meg Tokyot. A 24 éves férfi úgy gondolta, hogy a helyi metrón buli lesz mindenkit megszúrni egy késsel.


Egy japán fiatalember Jokernek öltözve rendezett vérfürdőt Tokyoban. A videó, amin az utasok menekülnek az életükért, rendkívül ijesztő. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Ezt a felvételt a kocsi belsejéből készítették, amint egy metró éppen a Shinjuku állomás felé tart. Az emberek pedig fejvesztve menekülnek a pszichopata elől, aki válogatás nélkül szurkált meg embereket.

Az utasok az egyik kocsiból menekültek át a másikba, miközben mindenki próbált a lehető legkisebb helyen összetömörülni, hogy ne essen bántódásuk. Akárcsak egy film, de sajnos ez a véres valóság.

Íme az elkövető!

TMZ

A szemtanúk elmondták, hogy a férfi elővett egy nagyméretű kést, amin vér volt. Mivel halloween volt világszerte, így mindenki azt gondolta, hogy ez valami maskara és addig tetszett is nekik, míg meg nem legyintette és valakibe bele nem állította. Ezt követően az állítások szerint, legalább 10 embert leszúrt. Amikor a rendőrök őrizetbe vették, akkor pedig teljesen együttműködött és önszántából megadta magát. Egyelőre az okot, hogy mi válthatta ki a férfiból ezt az elképzelhetetlennek tűnő cselekedet, egyelőre vizsgálják.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!