Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4 - ifaktor
Sylvester Stallone és Jean-Claud Van Damme
Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.


„Most fejeződött be az új gyűrű tervezését a Feláldozhatók 4-hez Egy kicsit nehéz, de biztosan megerősít néhány izmot az ujjbegyeken"

– írta Sly az Instagram-oldalán.

Ezek alapján a The Expendables – A feláldozhatók franchise negyedik része akár már a jövő év második felében debütálhat a mozikban.

Arról, hogy Sylvester Stallonén kívül még kik térnek vissza a folytatásban, egyelőre nincsenek információk, de az előző részekben olyan sztárok szerepeltek, mint Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Antonio Banderas, Chuck Norris vagy Jean-Claude Van Damme és még sokan mások.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!