Jonah Hill visszaszólt, az őt lejárató újságíróknak - ifaktor
Jonah Hill bordó öltönyben forgatáson
Jonah Hill harminchét éves korára tudta nemcsak elfogadni, de meg is szeretni magát. Most üzent, azoknak az újságíróknak, akik szerint szégyellenie kellene testét.


Jonah Hillt több nagyfilmből is ismerhetjük már, mint például A Wall Street farkasa vagy a 21 Jump Street. Mindig is kerekded formája volt egyik védjegye, de volt olyan időszak, amikor a színészt ez borzasztóan megviselte.

Paparazzi fotók készültek róla, ahogy a strandon leveszi a pólóját. De Jonah Hill egy komoly vallomással reagált a fotókra:

„Nem emlékszem, hogy valaha levettem volna a pólómat a 30-as éveim előtt, sem a családom, sem a barátaim szeme láttára. Valószínűleg már korábban túl léptem volna ezen, ha a média nem tett volna egy nagy lapáttal rá a szorongásaimra. Szóval a tény, hogy a média így leselkedik utána ilyen előnytelen fotókat készít rólam, szörfözés közben, már nem tud zavarni. 37 éves vagyok és végre szeretem és elfogadtam önmagam."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!