Jonas Brothers egy vadiúj számmal és albummal rukkol elő - ifaktor
A Jonas Brothers egy képen

A Jonas Brothers újdonsággal készül a rajongói számára, amire csak úgy hivatkoznak, hogy a legjobb dolog amit eddig csináltak.


A Jonas Brothers exkluzív interjút adott a Today-nek, amelyben elmondták, hogy találtak újra egymásra és milyen irányba tart a karrierjük.

„Sokkal jobban vagyunk, mint eddig bármikor. Ez pedig egy nagyon izgalmas év lesz, hiszen a következő fejezet számos újdonságot tartogat.”

-mondta Nick Jonas

Kevin és Joe is hozzátette, hogy az új lendületnek köszönhetően életük legjobb szakaszában vannak. Ehhez pedig kellett az a 6 éves kihagyás, amit belsős nézeteltérések okoztak.

Ez idő alatt a fiúk megházasodtak, családot alapítottak és szóló karrierekbe kezdtek. Kevin elmondása szerint a szünet felnyitotta a szemüket és sikerült megérteniük, hogy milyen emberek is valójában. Mostanra a nézeteltérések rendezésre kerültek, így nyugodt szívvel, de annál nagyobb izgalommal nyomják meg az újrakezdés gombot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!