Justin Bieber elárulta: apa szeretne lenni - ifaktor
Justin Bieber és Hailey Bieber esküvője

Justin Bieber komoly elhatározásra szánta el magát. Karrierje töretlenül halad felfelé és folyamatosan szakmai sikereket ér el. Most viszont úgy döntött, a közeljövőben inkább a családjára szeretne fókuszálni.Justin Bieber: Our world címet viseli a nemrég készült dokumentumfilm a sztár életéről. Sok mindent megtudhatunk ebből többek közt azt is, hogy Justin minél előbb szeretne édesapává válni.

2018-ban házasodott össze Hailey Baldwinnel, aki már a Hailey Bieber nevet viseli. Többször felröppent már a hír, hogy a modell gyermeket vár, de erre később a pár mindig rácáfolt. Most viszont felesége előtt válaszolta Justin egy interjúban, hogy azt szeretné, ha Haileyről már idén kiderülne, hogy babát vár.

A modell ezt meglepődve fogadta, feltehetően nem tudott Justin ilyesfajta szándékairól. Az énekes látva Hailey meglepődését csak annyit felelt, hogy ez természetesen csakis feleségén múlik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!