Justin Bieber visszatért: az énekes újra a színpadon - ifaktor
Justin Bieber sárga sapkában

Most először lépett fel mióta felvállalta komoly betegségét.


Justin Bieber júniusban árulta el, hogy Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála, ami miatt kénytelen volt elhalasztani „Justice World Tour” amerikai szakaszát. A rajongói rendkívül csalodottak voltak, de teljes mértékben támogatták az énekes döntését.

Úgy tűnik az énekes némi időre újra felépült, ugyanis színpadra is lépett a hétvégén az olaszországi Lucca Summer Festival színpadán. Justin felesége, Hailey is elkísérte, aki Hailey megosztott egy videót a fellépésről az Instagram-oldalán. Láthatólag a fiatal modell nagyon büszke férjére, mivel a következő írta bejegyzésében egy síró és egy szerelmes szív emodzsi mellett:

„Egy dolgot biztosan tudok, hogy ezt a srácot nem tudod lenyomni…”
Hailey Bieber Instagram-t\u00f6rt\u00e9nete

Justin pedig egy videót töltött fel beszédéről az Instagram-oldalára, amelyben megköszöni rajongóinak a támogatást és elárulta, hogy ez a fellépést csak az első a sok közül visszatérése után.

„Annyira jó itt lenni. Ahogy néhányan tudják, az „Justice Tour” az egyenlőségről szól. A mindenki számára érvényes igazságosságról szól. Nem számít, hogy nézel ki, nem számít az alakod, a méreted, az etnikai hovatartozásod. Mind egyformák vagyunk, mind egyek vagyunk. Tudjuk, hogy a rasszizmus gonosz. Tudjuk, hogy a megosztottság gonosz. Ez helytelen. De azért vagyunk itt, hogy a különbségek alakítói legyünk, és szeretnék köszönetet mondani mindannyiótoknak, hogy részesei lehettek ennek a turnénak ma este.”

-mondta az énekes.

Ez volt az első alkalom, amikor a kanadai slágergyárost színpadon láthatták, miután bejelentette, hogy diagnosztizálták nála azt a ritka neurológiai rendellenességet, amely miatt átmenetileg lebénult az arca bal fele. Júniusban Justin megosztott egy videót az Instagramon, amelyen látható, hogy nem tudta mozgatni az arca egyik oldalát.

Az arcára intett és így szólt:

„Amint látjátok ez a szem nem pislog. Nem tudok mosolyogni az arcom ezen az oldalán… teljes bénulás.”


Ne hagyd ki!