Justin Bieber Budapestre jön - ifaktor
Justin Bieber

Justin Bieber végre újabb turnéra indul és ezúttal állomásai között szerepel Budapest is, igaz még egy kicsit várnunk kell a koncertre, de a rajongóknak már most figyelmesnek kell lenniük, ha jegyet szeretnének vásárolni.A világhírű énekes, Justin Bieber nemrég jelentette be Instagram-oldalán következő turnéjának, a Justice World Tour állomásait és bizony ott van köztük Budapest is. Igaz kis hazánk meglátogatására csak 2023 tavaszán kerül majd sor, de talán ez egy kis vigasz a Weeknd rajongóknak, az énekes elmaradt koncertje végett.

Bieber március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni és bár még ez az időpont elég messze van, a jegyeket november 19-től tudjátok megvenni. A helyszínek között számos más európai város is megtalálható, köztük Frankfurt, Bécs, Krakkó, Berlin. Így, aki esetleg lekési a budapesti jegyértékesítést, annak még mindig van esélye találkozni az énekessel.

A turné programján látszik, hogy Justin március 9-én Münchenben lép fel, utána viszont 11-ig szabad. Talán még az is lehetséges, hogy az énekes egy rövid városnézést fog tartani nálunk fellépése előtt, ha ideje engedi. Mindenesetre érdemes akkor nyitott szemmel járni Budapest utcáit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!