Justin Bieber legújabb célpontja a kannabisz-ipar - ifaktor
Justin Bieber zöld barna kockás ingben egy kanapén ül és nevet

Californiában a fű legális, ezt pedig Justin Bieber is tudja, így történt, hogy a „Palms" nevű kannabisz gyártó céggel összedolgozva létrejött a 7 db-os előre tekert „Peaches" névre hallgató pakk.

Justin Bieber saját maga jelentette be, hogy a „Palms" nevű kannabisz gyártó céggel közösen piacra dobnak egy olyan csomagot, amiben előre megtekert füves cigik találhatók. Mivel a fű használata nem minden amerikai államban engedélyezett, így kifejezetten Californiát célozták be vele, ahol ugyanis bárki betérhet kannabisz-boltokba egy kis mariskáért.

A fiatal előadó saját világhírű számából a Peachesből inspirálódott, ezért a 7 darabos, egyenként 0.5 gramm marihuánát tartalmazó cigaretta doboz a „Peaches" nevet kapta. Erre pedig természetesen a zeneszámban is kitér Bieber:

„I got my peaches out in Georgia, I get my weed in California."

Mindegyik előre betekert cigaretta kapható Indica, Sativa, vagy Hybrid növényekből és egy kis citrusos ízvilágot is csempésztek bele. Justin Bieber x Palms cigipakkok négy államban lesznek elérhetők, Californiában, Nevadában, Massachusettsben és Floridában. Ezekért a boltban pedig 50 dollárt fognak elkérni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!