A Justin Bieber rajongók rögtön kiszúrták a gálán történteket - ifaktor

A különös póz és kéztartás azonban rendkívül sokat elárult Justin Bieberről és feleségéről. Vagy mégsem?


Az igazi, vérbeli Justin Bieber rajongóknak ezen mozdulatot látva azonnal beindult a nyálelválasztása. A pár irtó elegáns ruhában jelent meg a Met Gálán, de a közös fotózás alatt volt, amit szinte az egész világ félreértett.

Justin és Hailey már fel-fel dobták a várandósság pletykáját, azonban erről semmilyen megerősítő bizonyítékkal nem szolgáltak még. Ez most eljöhetett volna, viszont a Bieber rajongóknak még várniuk kell, hiszen ez csak egy jól elkapott kép lett. A képen látszik, ahogy Justin Hailey hasára teszi a kezét és úgy fotózkodnak. Nem a mozdulat volt pletyka alap, hanem maga a kéz tartása, hiszen általában a férfiak így szokták megérinteni a nő pocakját, mikor már van bent egy harmadik kis lélek.

TMZ

Az internet azonnal felrobbant és elindultak a találgatások, hogy valóban várandós-e Hailey, de mint azt elmondták, nincs egyelőre semmilyen baba a képben, csupán egy véletlen póz eredménye volt. Justinnak és Haileynek egy párként ez volt az első Met Gálája, amit emlékezetessé is tettek a rajongók számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!