A Justin Bieber rajongók rögtön kiszúrták a gálán történteket - ifaktor
Justin és Hailey Bieber a Met Gálán gyönyörű fekete ruhában

A különös póz és kéztartás azonban rendkívül sokat elárult Justin Bieberről és feleségéről. Vagy mégsem?


Az igazi, vérbeli Justin Bieber rajongóknak ezen mozdulatot látva azonnal beindult a nyálelválasztása. A pár irtó elegáns ruhában jelent meg a Met Gálán, de a közös fotózás alatt volt, amit szinte az egész világ félreértett.

Justin és Hailey már fel-fel dobták a várandósság pletykáját, azonban erről semmilyen megerősítő bizonyítékkal nem szolgáltak még. Ez most eljöhetett volna, viszont a Bieber rajongóknak még várniuk kell, hiszen ez csak egy jól elkapott kép lett. A képen látszik, ahogy Justin Hailey hasára teszi a kezét és úgy fotózkodnak. Nem a mozdulat volt pletyka alap, hanem maga a kéz tartása, hiszen általában a férfiak így szokták megérinteni a nő pocakját, mikor már van bent egy harmadik kis lélek.

TMZ

Az internet azonnal felrobbant és elindultak a találgatások, hogy valóban várandós-e Hailey, de mint azt elmondták, nincs egyelőre semmilyen baba a képben, csupán egy véletlen póz eredménye volt. Justinnak és Haileynek egy párként ez volt az első Met Gálája, amit emlékezetessé is tettek a rajongók számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!