Lemond a világ egyik leghíresebb filmsorozatának rendezője - ifaktor
Justin Lin egy asztalnál ül és mosolyog

Ugyan Justin Lin már nem rendez többet a Halálos Iram filmsorozatból, de az biztos, hogy a csapat tagja marad.


Justin Lin befejezte a Halálos Iramban filmek rendezését. A hírek szerint felbontotta a rendezői szerződését a franchise-zal arra hivatkozva, hogy a kreatív megjelenésben teljesen különböző elképzelései vannak, mint a filmgyártó cégnek. A jó viszony azonban megmaradt a „családon” belül is.

Lin a következőket mondta a kilépésekor:

„Az Universal támogatásával, egy rendkívül nehéz döntést kellett meghozzak. Ez pedig a Halálos Iramban filmsorozat tizedik részének rendezésétől való visszalépés. A film készítéséhez a továbbikaban producerként fogok hozzájárulni. Az elmúlt 10 évben a legjobb színészekkel, kaszkadőrökkel volt lehetőségünk forgatni és a legjobb autós üldözéseket is lenyomtuk. Egy személyes megjegyzés, mint egy ázsiai család bevándorló gyermeke: boldog vagyok, hogy ennyire sokszínű filmeket sikerült létrehoznunk. Örökké hálás leszek ezért a csodálatos csapatért, stábért, a stúdiókért és minden támogatásért, hogy ennyire tárt karokkal üdvözöltek a „CSALÁDBAN”.”

Elmondások szerint a forgatás így tolódik, mert aktívan keresik az új rendezőt a soron következő, tizedik filmhez, aminek megjelenése továbbra is május 23-ára van kitűzve.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!