Justin Timberlake támogatja az apjával harcoló Britneyt - ifaktor
Britney Spears és Justin Timberlake

A két híresség még a 2000'-es évek elején alkotott egy párt. Három évig voltak együtt, végül 2002-ben szakítottak.


Szinte nincs olyan a világon, aki ne hallott volna a hosszú hónapok óta folyó pereskedésről és bírósági meghallgatásoktól, amelynek két főszereplője Britney és az édesapja. A nézeteltérésük oka pedig az, hogy az énekesnő visszaszeretné kapni a kontrollt élete felett és véget vetni édesapja gyámságának.

Britneyt rengetegen támogatják, még egy Free Britney nevű mozgalom is létrejött, de emellett egykori kedvese, az énekes, Justin Timberlake is teljes vállszélességgel kiáll érte.

Azután, amit ma láttunk, mindannyiunknak támogatnunk kell Britney-t ezekben a nehéz időkben. Függetlenül attól, mi volt a múltban, jó vagy rossz dolgok, csak az fontos, jelenleg mi történik. Egyetlen nőnek sem szabad megtiltani, hogy döntéseket hozzon a saját testéről. Nem lehet elvenni a szabad akaratát, nem lehet, hogy engedélyt kell kérnie azért, hogy hozzáférjen olyan dolgokhoz, amiért ő dolgozott meg. Jess (a felesége, Jessica Biel színésznő – a szerk.) és én szeretetünket és támogatásunkat küldjük Britney-nek, reméljük, a bíróság és a családja olyan döntést hoz, mely után úgy élheti az életét, ahogyan ő akarja.

- írja Timberlake Twitter-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!