Kabát Peti felesége nem posztol többet a közösségi médiában - ifaktor
Róka Adrienne fekete pólóban selfiet készít.

Kabát Peti felesége, Róka Adrienne immár három hónapja egyetlen egy posztot sem tett ki az Instagram-oldalára, noha korábban lépten-nyomon feltöltött valamit.


Hozzá kell tenni, hogy Róka Adrinak egy több mint 300 ezres követőtábora van és rengeteg reklámbevételtől esik el azáltal, hogy nem tesz ki nap, mint nap valamilyen fotóval karöltött bejegyzést.

Lényegében influenszerként megszűnt létezni, ami igencsak furcsa annak fényében, hogy sokan a könnyen jött pénzzel azonosítják ezt a szakmát, de Adri szerint ez csak a látszat, míg a valóság nagyon mást mutat.

„Egyszerűen besokalltam. Annyira a mindennapjaim részévé vált a szereplés, hogy bárhová mentem, azon gondolkodtam, hogyan, milyen pózban, miről lőhetnék egy izgalmas fotót. Emiatt nem tudtam élvezni, megélni az adott pillanatot"

nyilatkozta a Borsnak Adri, majd folytatta:

„Ha valaki profi módon szeretné Insta-tartalmakkal bevonzani a követőit, akkor abba rengeteg energiát kell fektetni. Én pedig sokat stresszeltem magam amiatt, hogy esetleg egy bejegyzésemet nem kedvelik annyian. Folyton azon járt az agyam, hogyan csinálhatnám még jobban. Mióta felhagytam ezzel, sokkal felszabadultabbnak érzem magam."

Kabát párja elhatározása miatt milliós reklámbevételektől esik el, elárulta, mostanság napi három percnél többet nem is tölt a közösségi oldalak böngészésével sem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!