A legkedveltebb celeb is elhagyta a Survivort - ifaktor
Kabát Peti a Survivorben.
A Holtak Szigetén tengette az utolsó napjait a Survivorben Kabát Peti mielőtt egy újabb játék, amely kirakóst tartalmazott kifogott rajta, így távoznia kellett.


Kabát az elejétől fogva nézők kedvence volt, hiszen végig őszinte tudott maradni és egyszerűen fogta fel a játékot, amivel sokak szívébe belopta magát az egykori futballista.

A volt újpesti játékos több celebbel is baráti kapcsolatba került, de leginkább Bálinttal alakított ki szoros barátságot, akivel a játék után is kapcsolatban maradtak. Peti a Guazabara törzsből való kiesése előtt szintén egy kirakós játékban maradt alul, így elmondható, hogy szinte csak ez a típusú játék fogott rajta ki igazán.

„Sziasztok! Sajnos ma ért véget számomra ez a nagy utazás a Survivor! De úgy érzem, hogy minden szempontból nyertes vagyok! Azt a szeretetet amit tőletek kaptam azt soha az életben nem fogom elfelejteni!!!Nagyon szépen köszönöm nektek! Ez a két puzzles játék sajnos kifogott rajtam, de úgy érzem, hogy tiszta lelkiismerettel távozhatok a szigetről!!! Egy életre szóló élményt kaptam, aminek minden percét imádtam!!! Köszönöm nektek, hogy végig velem voltatok és ennyien drukkoltatok nekem! Szeretlek titeket!"

– írta Kabát az Instagramon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!