Ez Kabát Peti eredeti szakmája - ifaktor
Kabát Peti a fogorvosi rendelőben áll

Palik László ezúttal Kabát Petit kérdezte karrierjéről, családjáról, mindennapjairól és jövőbeli terveiről. A focista pedig őszintén mesélt ezekről.


Kabát Peti volt a legújabb vendége Palik László műsorának, a műsorvezető YouTube-csatornáján. A műsor lényege, hogy Palik László futás közben interjúvol meg egy hírességet. Múlt alkalommal Schobert Norbi gyermekei futottak vele.

Most viszont Kabát Peti engedett egy kis betekintést a magánéletébe. A focista tévés megjelenései óta nagy közimádatnak örvend. Rettentően szerethető karakterére Palik László is felhívta a figyelmet. Kabát mesélt családjáról, fia sikereiről a focival kapcsolatban, még korábban emlékezetes összetűzéséről is David Beckhammel. Illetve elárulta azt az érdekességet is magáról, hogy az eredeti szakmája valójában cukrász, szakács és felszolgáló. De Peti elmondta, hogy soha nem dolgozott ezen a szakterületen, hiszen már fiatal korában tudta, hogy az ő szíve a focihoz húz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!