Kabát Peti és TOP 3 sportoló, akiből médiasztár lett - ifaktor
Kabát Peti piros és lila színű felsőben áll
Kabát Peti az RTL Klub állócsillaga lett az elmúlt hónapokban. A Survivor egyik legnagyobb szurkolótáborral rendelkező versenyzőjeként távozott a szigetről, és most a Nyerő Párosban is ő a közönségkedvenc. Példája nem egyedülálló, hiszen külföldön is van példa arra, hogy sportolóból médiasztárrá válik valaki.


Vinnie Jones

A baltaképű, kemény belépőiről híres egykori Wimbledon focista Guy Ritchie rendezőnek köszönheti filmes karrierjét. A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső és a Blöff mozikkal alapozta meg hírnevét a 90-es évek végén, de azóta játszott együtt a filmvásznon Sylvester Stallonéval, Arnold Schwarzenegerrel vagy Christopher Walkennel.

John McEnroe

A dühkitöréseiről is híres amerikai teniszcsillag az ABC és a BBC csatornáján is vezetett kvízműsort. A „The Chair" vetélkedő speciális kihívás elé állította a játékosokat, hiszen amellett, hogy kvízkérdésekre kellett válaszolniuk, a szívritmusukra is ügyelniük kellett. A játékosok pénznyereménye ugyanis csökkent, vagy akár el is tűnt, ha válaszadás közben szívritmusok túllépett egy megállapított értéket. A 2002-ben futó show kezdetben magas nézettséget produkált, ám gyorsan vesztett népszerűségéből, így pár adás után elkaszálták.

Matti Nykanen

Minden idők egyik legnagyobb síugrója, a négyszeres olimpiai bajnok Matti Nykänen igazi nemzeti hős volt hazájában, Finnországban. Alkoholizmusa miatt azonban tragikusan korán, 2019-ben hunyt el 55 évesen. Nykänen 1991-ben hagyott fel a versenyzéssel, és azonnal médiakarrierbe kezdett. 1992-ben popénekesként aranylemezzel büszkélkedhetett, majd számos televíziós showműsorban tűnt fel. Élete azonban inkább a botrányairól szólt. Többször erőszakkal vádolták, 2004-ben emberölési kísérlet miatt még 26 hónapos börtönbüntetést is kapott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!