Kajdi Csaba beleszállt Ördög Nóráékba a 200 Ft-ért árulta jégkockák miatt - ifaktor
Kajdi Csaba
Az influenszer nem hagyta annyiban a 200 Ft-os jégkockaárat.

Egy vendég panaszolta el, hogy Ördög Nóráék balatonakarattyai vendéglőjének számláján szerepelt a jégkocka mellett egy kétszáz forintos összeg – írta meg a Blikk.

Korábban nem vettem észre soha a számlán ilyen tételt, most sem tettem szóvá, mindössze a páromnak mondtam, hogy ez azért kicsit durva – nyilatkozta a vendég.

Az esetre a TV2 műsorvezetője is reagált, aki elsőre nem tudta mi történhetett, azonban a számlát látva kérdőre vonta alkalmazottait.

Férjemmel, Nánási Pállal beszéltünk a munkatársakkal és kiderült, hogy tudtunkon kívül, hatáskörüket némiképp túllépve, bár nyilvánvalóan cégünk érdekeit szem előtt tartva kezdték el felszámolni a jeget azokban az esetekben, ahol az italok alapból nem tartalmaznak jégkockát. Az utóbbi időben ugyanis gyakorivá vált, hogy a vendégek kérnek külön is extra adag jeget

Az ismert tévés azt is elmondta, hogy felvette a kapcsolatot a vendéggel és kárpótolták őt a kellemetlenség miatt, ám Cylánál így is kihúzta a gyufát. Az influenszer 24 órán át elérhető Instagram-történetben reagált a történtekre.

Én nem tudtam, én nem tudtam, hogy kétszáz forint a jégkocka. Hát az milyen? Árulja a jégkockát… Azt rákeni az alkalmazottra. Aranyos vagy. Jól van. Tapintatból jeles.”

– szúrt oda Ördög Nórának Cyla.


Ne hagyd ki!