Kajdi Csaba elkapta a koronavírust - ifaktor
Kajdi Csaba egy rendezvényen, Sanyi kiskutyájával
Kajdi Csaba, ismert becenevén csak Cyla nemrég osztotta meg a hírt rajongóival, elkapta a koronavírust. A modell ügynők enyhe megfázásra mutató tüneteket produkált, ezért elment egy koronavírus teszt, amely sajnos pozitív lett.


Kajdi Csaba Instagram-sztorijában közölte követőivel a hírt, hogy sajnálatos módon pozitív lett a koronavírus tesztje. Cyla enyhe megfázás tüneteit észlelte magán, ezért úgy látta a legjobbnak, ha azonnal letesztelteti magát. Ami, mint később kiderült nagyon jó döntés volt, hiszen valóban a covid állt rosszulléte mögött.

Cyla egyébként nem tört le, próbálja jól kezelni a helyzetet. Folyamatosan viccelődik, például, hogy mivel úgy sem érzi az ízeket, így nyugodtan főzhet magának rossz kajákat.

,,Pozitív személyiség vagyok és én nagyon jó dolognak tartom, ha mindenki pozitív kivéve a kovixot." (Cyla csak így nevezi saját szlengjén a koronavírust.)

-mondta Csaba a Instagram-oldalán.

Szerencsére az oltásnak köszönhetően valószínűleg nem fogja annyira megviselni szervezetét a betegség. Korábban Pfizerrel oltották be őt. Csaba azt mondta, egyelőre álmos, nem érez szagokat és illatokat. A mostani helyzet miatt több programját is, így le kellett mondani, mint külföldön, mint pedig itthon.

Továbbá Cyla kiáll az mellett, hogy mennyire fontos ilyenkor a társadalmi felelősségvállalás, hiszen mindenkinek szólni kell, akivel találkoztunk és, akit esetleg megfertőztünk, illetve, hogyha tehetjük hordjuk a maszkot továbbra is. Elmondta követőinek, hogy nyugodtan írjanak neki, ha valakinek kérdése van ezzel kapcsolatban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!