Kajdi Csaba 10 évig élt egy párkapcsolatban - ifaktor
Kajdi Csaba és jelenlegi párja.
Kajdi Csaba életrajzi könyvében árulta el, hogy korábban egy világsztárral került szerelmi háromszögbe, amelyben az egyik modellje is érintett volt.


Az ismert modellügynök és influenszer pikáns titkáról A nagy Cyla-sztori című, néhány nappal ezelőtt megjelent, „road booknak” becézett könyvben hullt le a lepel, melyet szerzőként Papp Gergő (Pimaszúr) és maga Kajdi jegyez.

„Volt egy közel tíz évig tartó komoly kapcsolatom, amiről tudtam, hogy nem nevezhetjük klasszikus értelemben vett párkapcsolatnak, de én mégis annak éltem meg az egészet. Volt egy elképesztő teóriám arról, hogy két embernek lehet párkapcsolata akár szex nélkül is, hiszen az csak testiség, és ha a lelkek egymásra találnak, akkor miért is ne működhetne egy párkapcsolat. Na, mára már rájöttem, hogy ez egy jó nagy baromság, pedig én annyira jól felépítettem a fejemben”

– emelte ki a könyvből a Blikk.

„Nem laktunk együtt úgy, mint mondjuk most Dáviddal, de nagyon sokat voltunk együtt, látogattuk egymást, és mindig mindenben számíthattunk egymásra. Egy meleg kapcsolatot úgy képzelj el, mint egy nagyon-nagyon szoros és fontos barátságot, ami attól válik párkapcsolattá, hogy belép a kapcsolatba a „tipi-tapi-dínó”! Én ezt rontottam el. Nálunk ez nem történt meg, de én mégis úgy éltem meg azt a tíz évet, mint egy nem teljesen beteljesült párkapcsolatot. Vágytam a testiségre, de le tudtam róla mondani, mert annyira fontos volt a másik, hogy úgy gondoltam, e nélkül is lehet élni”

– árulta el a nem mindennapi kapcsolatról Kajdi, amelyben igazából egyedül volt, hiszen "partnere" a jelek szerint nem tudott az influenszer érzéseiről.

A szerelmi háromszög végül majdnem a lehető legrosszabb véget ért, hiszen Ebergényi Réka végül fel is mondott a modellügynöknek, aki végül – nagy nehezen – meggyőzte a közös munka folytatásáról.

Ebergényi Réka Kajdi mentorálásával vált világsztárrá, hiszen a szakmában viszonylag későn, 21 évesen csöppent a modellvilágba. A kezdeti nehézségek után volt a Lancome arca, és dolgozott a világhírű óramárkának, a Rolexnek is. 2002-ben pedig első magyar lányként részt vett a Victoria's Secret divatbemutatóján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!