Kajdi Csaba sokáig tagadta, hogy meleg lenne - ifaktor
Kajdi Csaba és párja a vörös szőnyegen

Kajdi Csaba, többek egyik kedvenc influenszere, Cyla sokáig maga előtt is tagadta másságát és végül barátai nyitották fel a szemét homoszexualitásáról.


Kajdi Csaba egyike azoknak a kevés magyar hírességeknek, akik elmondhatják magukról, hogy rajongóik nagy része szereti őket. Az üzletember mára már bátran vállalja homoszexualitását, azonban ez nem volt mindig így. Dr. Almási Kitti műsorában vallott arról, hogy fiatal korában sokáig nem tudta elfogadni másságát és mire rádöbbent önazonosságára, addigra már környezetében mindenki tudta róla.

A társadalmi elvárásoknak tudható be, hogy sokáig magára erőltette a heteroszexuális életmódot. Erősen feminin attitűdjét pedig sokan úgy gondolták szégyelnie kellene, de Cyla egy idő után megunta, hogy másoknak feleljen meg és bátran felvállalta önmagát a nyilvánosság előtt. Sokáig élt külföldön és véleménye szerint az amerikai és franciai életmód hatására döbbent rá, hogy el kell magát fogadnia. Ugyanis barátai sokat segítettek neki abban, hogy tisztán lásson.

Csaba most boldog párkapcsolatban él és elmondása szerint fülig szerelmesek a párjával. Több mint kilenc hónapja vannak együtt, de Cyla szerint soha nem volt ennél egészségesebb kapcsolata.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!