Kajdi Csabát kikezdték, amiért Instagrammon gyászol - ifaktor
Kajdi Csaba reklám háttér előtt áll fekete ingben fehér kutyájával

Kajdi Csaba rettentő szomorú hírt közölt követőivel Instagram-oldalán, amiért azonnal kikezdték.


Akik régóta követik Cylát, azaz Kajdi Csabát a közösségi médiában, azok már ismerhetik Marcsikát is, aki Csaba élete részét képezi. Bár nincs közöttük rokoni kapcsolat, Marcsika mégis olyan, mintha Csaba mamája lenne.

Csaba követői nagyon megszerették Marcsikát az évek alatt, akire most nehéz idők köszöntöttek, ugyanis elvesztette szeretett férjét. Cyla erről tájékoztatta is követőit, hiszen őket érdekli Marcsika élete is.

Azonban a tájékoztatás módján rengetegen kiakadtak és kommentek formájában estek neki Cylának:

,,Bájos mosolyogva szelfizni egy kisírtszemű, gyászoló asszonnyal… Ne haragudj, de ezt kicsit túltoltad most. Ha ezt más csinálná, már szétszedted volna szerintem"
,,Jogos.Szerintem így csúszik bele szèpen lassan minden instaceleb"

- érkeztek a kommentek, amikre Csaba reagált is:

,,Mivel Marcsi nem tagja a közösségi médiának ezért rajtam keresztül köszöni meg ezt a rengeteg részvétnyilvánítást! 🙏🏻
Nagyon szépen köszönöm Marcsikám nevében is!Igyekeztem törölni a negatív kommenteket és megjegyzéseket, hogy etikátlan ez a kép, Cyla miért csücsörítesz, stb. Felettébb izléstelennek tartom és legalább a gyász idejére legyünk tapintatosabbak a másikkal és ha nem tudunk jót mondani akkor inkább hallgassunk! Marcsika 47 év után vesztette el a férjét, Tomikát, így igazán nincs szüksége erre! Azért osztottam meg ezt követővel rajongóval, mert tudom mennyire szeretitek Marcsit"

- olvasható Cyla kommentjében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!