Cyla szerint a bukott modellekből lesznek az Instasztárok - ifaktor
Kajdi Csaba és kutyája Sanyi
Kajdi Csaba: Szerintem nagyon jó apuka lennék
Instagram/ @csaba_kajdi

Kajdi Csaba szerint a bukott modellekből lesznek az Instasztárok

A népszerű modellügynök, Kajdi Csabi őszintén elmondja a véleményt a mai modellekről és hogy, hogyan befolyásolja munkájukat a közösségi média.


Kajdi Csaba, sokak számára csak Cyla most a Reggeli műsorában mesélt a modellszakma árnyoldaláról. Az influenszer saját tapasztalatait osztotta meg a témában, hiszen több, mint 20 éve vezeti a modellügynökségét, ahonnan olyan világszinten ismert modellek kerültek a kifutóra, mint Mihalik Enikő vagy Ebergényi Réka.

Csaba elárulta, hogy ő sok más hazai, illetve külföldi ügynökséggel ellentétben, őszintén megmondja az aktuális jelentkezőnek, ha nem alkalmas a modell szakmára. Véleménye szerint, pont az elutasított személyekből lesznek az Instasztárok és a TikTok-modellek, hiszen manapság a közösségi média felületek nagy lehetőséget nyújtanak a célközönség elérésére.

,,A legnagyobb probléma akkor van, amikor egy olyan álmot kerget valaki, amikor nem vékony, magas és szép és ennek ellenére szeretne modell lenni. Ez a basic probléma ebben. Amikor azt mondják, hogy otthon márpedig mondták. Mindent megpróbál és nem jön össze, ebből lesz az Instamodell és most már TikTok-modell. (…) Nagyon sokat változott a szakma köszönhetően a social médiának. Nem elég csak szépnek lenni. Ismerek olyan modelleket, akik, ha most kezdték volna, nem futottak volna be. A közösségi médiának köszönhetően a személyiségnek ki kell domborodnia”

-mondta Csaba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!