Kajdi Csaba Tóth Gabinak: Vajon csak a Kossuth-díjat szeretné? - ifaktor

Kajdi Csaba nem kímélte Tóth Gabit, miután az letiltotta Cylát a közzösségi oldalán.


Tóth Gabi nemrégen boldogan posztolta fényképét, amint éppen elismerő oklevelet vesz át Erdő Péter bíborostól az 52. Eucharisztikus Világkongresszus önkéntes hírnökeként. Hangsúlyozta, milyen fontos, hogy az eseményre minél több ember ellátogasson.

Kajdi Csaba elsőnek a következő, Gabi számára nem kis felháborodást kiváltó kommentet posztolta az énekes fényképe mellé Isntagramon:

„Beért a hitoktatás."

Ez után Cyla a követőinek sztorijában mondta el, miközben kutyusát, Sanyikát sétáltatta, hogy Gabi letiltotta:

"Nagyon szomorú napra ébredt az öreg Cyla és a kis Sanyika. A katolikus egyház elkötelezett tagja, a liturgiák áldozata, Gabi Tóta énekesnő engem úgy letiltott, anyukám, olyan takába rakott, hogy neked arról elképzelésed sincsen."
"Azt írta oda a Gabi, hogy: „köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának". Bár az érettségi megvolna ilyen jól, na mindegy..."

A közkedvelt modellügynökség tulajdonos és médiasztár azt is elmondta, hogy szerinte Gabi egyszerre vett fel több szerepet is az elmúlt időszakban és nem feltétlenül jó értelemben. Csaba további Instagram-sztorijaiban azt is hozzáteszi, hogy szerinte Gabi „átszellemülése" inkább csak a Kossuth-díjra való vágyakozásának az egyik jele.

Az énekesnő, posztja mellett köszönetet mondott, hogy részt vállalhatott az Eucharisztikus Kongresszus hirdetésében. Erről persze Cylának is megvolt a véleménye sztorijában:

„Köszönöm, hogy ennek a csodának a részese lehettem! Piff ennyit mondok és már lökik is rám a Kossuth-díjat."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!