Kállay-Saunders András ideges, amiért nem jelölték új dalát - ifaktor
Kállay-Saunders András egy ládán ül napszemüvegben

Egy Facebook-posztban közölte csalódottságát Kállay-Saunders András, amikor megtudta, hogy nincs versenyben a híres díjért.


Kállay-Saunders András munkásságát szerinte semmibe veszik a döntéshozók, aminek hangot is adott. Elmondása szerint feldúlt, amiért a legújabb dalát nem jelölték a Fonogram-díjra. Az Ocean című zene pedig sorra hozza a legjobb helyezéseket az internetes listákon, és még külföldön is nagyot szól.

A posztban kifejtette, hogy többek között ezért nyílt ki a bicska a zsebében.

Többször a múltban éreztem hogy szakmailag nem volt a munkásságom értékelve, de persze leszartam, mert nekem mindig fontosabb a közönségem mint pár ember, aki dönt azon, mi jó, mi rossz, mi érdemel ezt meg azt a díjat. (…) Hogy lehet az, hogy az OCEAN című dalom nem érdemelt egy helyet ezen a listán? Világon keresztül rádión meg tévében toplistákon volt, van és hamarosan kiadja Amerikában az egyik – ha nem legnagyobb – dance, elektronikus kiadó a világban, és itthon is jól ment, de nem tud kerülni egy Fonogram-Magyar Zenei Díj listára. Már megszoktam, hogy nem értékelnek a szakmai döntéshozók, de ez már durva

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!