Norbi és Odett komoly anyagi gondokkal küzdöttek - ifaktor
Kármán Odett és Kamarás Norbi
A Nyerő Páros győztese a TikTok-on sziporkázik
Instagram/ @dodokarman

Norbi és Odett komoly anyagi gondokkal küzdöttek

Kamarás Norbert és párja, Kármán Odett minden váratlan kiadásra szeretnének felkészülni az életükben, hiszen volt már rá példa, hogy hozzá kellett nyúlniuk a spórolt pénzükhöz.


Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Kamarás Norbert és szerelme, Kármán Odett anyagi helyzetükről vallottak a követőiknek. Nagyon fontosnak tartják, hogy mindig rendelkezzek spórolt pénzzel, amihez bármilyen probléma esetén tudnak nyúlni.

Szerencsére erre kapcsolatuk eleje óta törekednek, hiszen volt már rá példa, hogy szükséges volt félretett pénzüket használni. Illetve a mostani kiszámíthatatlan gazdasági helyzet miatt is örülnek annak, hogy mindketten tudnak minden hónapban spórolni egy bizonyos összeget. Norbiék legutóbbi Instagram-bejegyzésükben arra kérik a követőiket, hogy igyekezzenek hasonlóan félretenni a váratlan helyzetek és kiadások miatt.

,,Amióta tavaly olyan sokan mondtátok, hogy tök jó volt arról beszélgetnünk, hogy mit csináljunk a pénzügyeinkkel, hogy a magunk ura lehessünk, azóta mi magunk is tovább járattuk az agyunkat. Mégpedig azon, hogy mennyire nagyon kell figyelnünk a saját pénzügyi helyzetünkre. Akadt egy pillanat, amikor ráadásul iszonyú fontos volt, hogy takarékoskodtunk, és szerencsére volt mihez nyúlni, hogy ne maradjunk le egy adódó lehetőségről. Most meg itt ez a mai helyzet, amit mi Odettel mindketten nagyon kiszámíthatatlannak érzünk. Szóval mi alapvetően megpróbálunk minden hónapban félretenni, még akkor is, ha csak egy kisebb összeget tudunk megtakarítani, hogy ezt majd később egy olyan dologra/élményre fordíthassuk, amiért megérte spórolni. Vagy hogy kihúzzon a bajból és hogy ne kelljen kölcsönhöz folyamodni. Higgyétek el, mi is meg szoktunk lepődni, hogy milyen összeg tud összejönni viszonylag kis erőbefektetéssel. :)”

-írta Norbi az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!