Kamarás Norbert így éli meg az Éjjel-nappal Budapest végét - ifaktor
Kamarás Norbert az Éjjel-Nappal Budapestben
Komoly párkapcsolatáról mesél az Éjjel-Nappal Budapest Lalija
Instagram/@kamaras.norbert

Kamarás Norbert így éli meg az Éjjel-nappal Budapest végét

Kamarás Norbert az egyik legmeghatározóbb szereplője az Éjjel-nappal Budapest című sorozatnak. Most, hogy ennek vége a színész úgy érzi, ezután sok lehetőség áll előtte és azt sem tartja kizártnak, hogy vidékre költözzön.


Közel 10 év után véget ér a népszerű magyar sorozat, az Éjjel-nappal Budapest. A sorozatnak kezdettől fogva az egyik legismertebb karaktere Kamarás Norbert, azaz ÉNB Lali volt.

Norbert a Palikék Világa című YouTube-sorozat legújabb részében mesélt, arról, hogyan éli meg ennek az időszaknak a végét, a családtervezésről, gyermekkoráról és karrierjéről is.

,,Az életem az Éjjel-nappal Budapestről szól és mindent neki köszönhetek. 23 évesen talált meg ez a szerep és iszonyatosan szerencsésnek érzem magam, hogy megkaptam.”
,,A fiatal kori énem szinte teljesen megegyezett a karakterrel…Olvastam a forgatókönyvet és nem hittem el, hogy ezek a dolgok már velem korábban a valóságban megtörténtek.”

-nyilatkozta Norbi.

Norbert azt is elárulta a műsorban, hogy sok terve van a jövőre nézve. Többek szívesen bújna újra műsorvezetői szerepbe. Hiszen korábban a Love Island című műsornak volt a házigazdája.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!