Kandász Andi férje nem tiltja, hogy felesége mással háljon - ifaktor
Kandász Andi és férje egy közös képen

A TV-s szereplő, Kandász Andi elmondta, hogy férje egyáltalán nem féltékeny, így nyugodtan kiélvezheti a formás férfi fenekek bámulását.


Kandász Andinak abban a helyzetben van, hogy gátlástalanul, mindenféle következmény nélkül megbámulhat más férfiakat a férjén kívül. Sőt, ha szeretné, ágyba is vihetné őket, ugyanis férje megengedte neki.

A TV2-nél műsorvezetőként dolgozó nő elárulta a Borsnak, hogy rendkívüli bizalom kell ahhoz, hogy ilyen engedélyt kapjon valaki a párjától és pont ezért nem is él vissza vele. Ugyanakkor fordítva, közel sem ilyen nyílt a helyzet. Andi elmondta, hogy saját privilégiuma mellett férjének nem jár ez az engedély.

Az elhajlási engedély a klasszikus értelemben azt jelenti, hogy valaki a partnerén kívül mással is ágyba bújhat. Feri azt mondta, hogy ő mindennek örül, ami nekem jól esik. Feltétel nélkül szeret. Én azonban sosem élnék vissza ezzel! A gyakorlatban a zöld lapom inkább annyit tesz, hogy nyugodtan megnézhetek egy szép férfi popsit anélkül, hogy jelenet lenne belőle. (…) Egyáltalán nem vágyom arra, hogy bárki mással legyek. (…) Tudta, hogy én őt annyira szeretem, hogy nincs szükségem senki másra, de ha úgy hozná a sors, hogy lenne, akkor őt ez egyáltalán nem zavarná

- mondta

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!